Handelsbetingelser2019-07-12T07:44:58+00:00

Handelsbetingelser

Betaling

Justos.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Sikker betaling.

  1. Bruger du Dankort og andre betalings kort  som vi modtager på shoppen så bliv endelig ved med det, for det er både enkelt og trygt. Særligt nu, hvor vi har indført Dankort Secured by Nets, der gør det endnu sværere at blive snydt, når du handler for over 450 kroner.  Du bekræfter nemlig nu med din mobil, at det er dig, der handler. Den nye funktion er ikke bøvlet, blot mere sikker for dig og dit kort.

Hvis du godt kan lide at handle på nettet – så er Dankort det sikre valg. Og nu bliver det endnu mere sikkert. Fremover vil du nemlig indimellem få sendt en engangskode til din mobil fra Dankort Secured by Nets, som du skal taste, når du handler for over 450 kr. på nettet. Så kan vi sikre os, at det er dig, der bruger dit kort

Levering

Justos.dk leverer som udgangspunkt med postnord inden for 1-3 dage . Dog i travle perioder må du påregne extra leverings tid.
Skulle en vare mod forventning ikke være på lager, vil du blive kontaktet via mail.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen er brugt, vil der blive foretaget en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. Du, som forbruger, hæfter ikke for en evt. værdiforringelse.

Varen betragtes kun som brugt, hvis den er anvendt udover hvad der ville være muligt i en fysisk butik.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen

Ombytning:

Ved ønske om ombytning til anden vare, skal du selv foretage en ny bestilling på webshoppen. Du skal selv stå for returomkostningerne.

Ved returnering

Ønsker du at sende en vare retur, giver vi en returret på 14 dage, Som er gældende fra den dag du får besked om af du kan hente pakken , eller den er leveret på din adresse,
Fortrydelse skal anmeldes til os senest på 14 dagen fra dato modtagelsen af din pakke.

Hvis du f.eks. har modtaget en skotøjsæske, bedes du pakke den ind og ikke skrive, eller tape direkte på den, så den bliver ødelagt. Hvis dette er tilfældet vil der blive fratrukket 10% af varens pris ved refundering.

returneringen skal meddeles på mail på justos@justos.dk

Returadresse: C/o Justos.dk, Jespervej 215 3400 Hillerød.

Returnerings omkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelsesret

Tilbud og nedsatte varer giver vi en returret på 14 dage.

Returnerings omkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra datoen for fortrydelsen, via besked til os på mail, skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Vi tilbage betaler kun på den/ de varer du har bestilt, dvs, du får ikke penge retur på din fragt, ved ordre under 550 kr.

mail på justos@justos.dk

Aftaleindgåelse

Når du handler hos Justos.dk accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når din ordre er behandlet af Justos.dk.  Vi har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller andet.
Når du handler med Justos.dk er vores aftaler på dansk.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.