Appeal42020-06-09T16:59:28+00:00
Appeal4 logo

APPEAL4 er et dansk neglelak brand, som er startet 2013 af en meget dygtig og dedikeret neglelak elsker.

I dag er APPEAL4 ejet af Jane Kristensen og er selvfølgelig stadig et univers af smukke farver og moderne lakker, men også meget mere end det.

APPEAL4 er en dansk designet neglelak og neglepleje, hvor kvalitet og omtanke er i fokus. Vi har altid øje på bæredygtighed og ansvarlighed. Det er en eksklusiv neglelak uden farlig kemi. APPEAL4 er Vegan, cruelty free og eco friendly. APPEAL4 står for green Beauty & Care.

APPEAL4 lakkerne har en fornuftig tørretid, er nemme at påføre og har en rimelig holdbarhed. Du kan forbedre holdbarheden, ved at bruge Appeal4 base og top coat.

Produkter er ikke testet på dyr og er produceret i EU.

Det er vigtig for os at APPEAL4 lakkerne både er trendy og produceret med omtanke for miljøet og med giftfrie ingredienser.

APPEAL4 er 5 FREE, hvilket betyder – Fri for:

  1. Toluene
  2. Formaldehyde
  3. DBP (Dibutylphthalat)
  4. Camphor
  5. Formaldehyde Resin

APPEAL4 Neglepleje:

Hos APPEAL4 tager vi neglepleje seriøst, og vi har derfor et bredt sortiment indenfor neglepleje. For negle skal jo ikke kun være pæne – de skal også være sunde. Så når dine negle er sunde og velplejede – er de også flottere.

APPEAL4 anbefaler og hjælper derfor med et bredt udvalg af neglepleje produkter, der kan være med at danne et godt holdbart og stærkt fundament for de sunde, smukke negle og er med til at beskytte dine negle mod miljø påvirkninger og hverdagens slid. Det handler både om hvad man lægger ovenpå lakken for at holde neglens udseende uskadte og hvordan man plejer både neglebånd, den omkringliggende hud og hænder med.