Bukser - Jeans og Leggings

Viser 1–12 af 25 resultater

 • Tim og Simonsen Legging Verde Scuro Denne model Rosa Legging er en specifik model af leggings fra Tim og Simonsen. Disse lækre leggings er bløde og elastiske, der giver en god pasform og komfort. De har en høj talje og et slankt design, enkle og elegante og de fås i denne smukke mørke grønne farve. Bruges både til hverdag og fest
  Nyhed

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Legging Verde Scuro

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Bukser Cargo Skønne mørkeblå cowboy bukser, lommer foran, lommer på siderne med knap, der er ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 1 knap og lynlås og har godt med stretch En sød skjorte eller t-shirts passer også godt sammen med disse Cat og Co Bukser Cargo
  Nyhed

  36 38 40 42

  Cat og Co Bukser Cargo

  499,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Capri med Blonde Skønne blå capri buks med blonde, lommer foran og har ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 4 knapper og har godt med stretch En sød skjorte eller t-shirts passer også godt sammen med disse Cat og Co Capri med Blonde
  43%

  36 38 42 44

  Cat og Co Capri med Blonde

  350,00 DKK 200,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co jeans Black Skønne Sorte jeans med skrå lommer foran og har ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 4 knapper En sød skjorte og cardigan passer også godt sammen med disse Cat og Co jeans Black
  31%Nyhed

  38 40

  Cat og Co jeans Black

  399,00 DKK 275,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Tim og Simonsen Capri Marine One Size Behagelige Bløde capri i en flot blå farve fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Marine One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.
  Nyhed

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Marine One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Giallo One Size Behagelige Bløde capri i en flot gul fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Giallo One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Giallo One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri White One Size Behagelige Bløde capri i hvide fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri White One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri White One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Cerise One Size Behagelige Bløde capri i sort fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Cerise One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Cerise One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Black One Size Behagelige Bløde capri i sort fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Black One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Black One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts Behagelige cykelshorts i str plus. Høj talje fra Tim & Simonsen ses her i sort. Denne shorts har elastik i taljen, som sidder og god og er dejlige behagelige at have på. Du kan bruge dem til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts er et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts

  200,00 DKK
  Læs mere
 • Du Milde Leggings Kort Grøn Super skøn basic sort capri leggings, der er et much have i din garderobe. Passer rigtig god sammen med alle de farverige kjoler du finder her på shoppen. Kvaliteten er som altid i top når der glæder du Milde. Du Milde Leggings Kort Grøn er i en lækker viskose kvalitet. går til under knæet.

  S M XL XXL

  Oeko-tex certificeret

  Du Milde Leggings Kort Grøn

  249,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Tim og Simonsen Capri Blonde Hvid Behagelige Bløde capri med sød blondekant fra Tim & Simonsen Denne hvide capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Blonde Hvid kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole.
  Nyhed

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Blonde Hvid

  210,00 DKK
  Læs mere

Bukser – Jeans og Leggings

Webshoppen har et fint udvalg af bukser, jeans og leggings. Her på siden finder du lidt af hvert til en hver smag. Selvom du ikke finder det største udvalg af bukser hos os, så har vi garanteret noget for dig! Vores leggings vil du finde mange af, både i farver og modeller. Du finder printet lange leggings fra danske Tim og Simonsen. Og så kan du fryde dig over at kunne forny din garderobe med de skønneste ensfarvet leggings med elastik i taljen og i det lækreste bløde oeko-tex certificeret viskose fra danske du Milde.

Materiale for bukser og leggings

Bambus holder farven vasket efter vask. Bambus er svedeabsorberende og lader stoffet på huden ånde og klæber ikke til kroppen, hvis du sveder. Bambus er et mindre miljø belastende materiale, da det er 100% biologisk nedbrydeligt. Øko-tex 100 -1.
Fri fragt over 550 kr i hele landet – Sender også til udlandet.

B-Young bukser til hverdag og hygge

Hos Justos forhandler vi B-young bukser i god stil. Vi er vilde med B-youngs lækre kvalitet og simple designs. Her på siden har vi samlet nogle af de lækreste Bukser fra B-young, som du kan gå igennem på din virtuelle shopping tur hos Justos. Vi mener B young både formår at lave hverdagstøj i form af deres bukser, som der passer godt til dagligdagen på kontoret, eller en aften i byen alt efter hvordan du sætter dit personlige præg på brandet. Er du mere til hygge og søndagstøj, så tjek vores B-Young hyggesæt ud her på siden, det perfekte afslapnings tøj som både er moderigt og behageligt.

Tim og Simonsen leggings til den moderige

Hvis du er modebevidst så er Tim g Simonsen leggings ligge noget for dig! Med deres gode og lækre kvalitet er deres mange skønne farver og mønstre et must have i din garderobe. Med leggings fra Justos vil du have muligheden for at sætte et personligt præg på din hverdags garderobe, så vel som også din fest garderobe. Du vil kunne finde de forskellige leggings i forskellige materialer, så som det bløde bambus og OEKO-TEX certificeret materiale.

Ofelia De lækre jeans

Ofelia laver de skønneste jeans, så har du ikke prøvet et par endnu så skulle du tage og prøve jeans fra Ofelia

Du Milde Korte og lange leggings

Klassiske korte leggings som er i den skønne viskose kvalitet, og selvfølgelig øko-tex certificeret.

Du finder et stort udvalg her hos Justos.dk, vi har mange farver at vælge i mellem.

Brug den under en kjole, eller bare som capri og en t-shirts

Den Lange model er fuldstændig som dem kort, blot er det pt kun to farver sort og blå.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#