Bukser - Jeans og Leggings

Viser 1–12 af 20 resultater

Bukser – Jeans og Leggings

Webshoppen har et fint udvalg af bukser, jeans og leggings. Her på siden finder du lidt af hvert til en hver smag. Selvom du ikke finder det største udvalg af bukser hos os, så har vi garanteret noget for dig! Vores leggings vil du finde mange af, både i farver og modeller. Du finder printet lange leggings fra danske Tim og Simonsen. Og så kan du fryde dig over at kunne forny din garderobe med de skønneste ensfarvet leggings med elastik i taljen og i det lækreste bløde oeko-tex certificeret viskose fra danske du Milde.

Materiale for bukser og leggings

Bambus holder farven vasket efter vask. Bambus er svedeabsorberende og lader stoffet på huden ånde og klæber ikke til kroppen, hvis du sveder. Bambus er et mindre miljø belastende materiale, da det er 100% biologisk nedbrydeligt. Øko-tex 100 -1.
Fri fragt over 550 kr i hele landet – Sender også til udlandet.

B-Young bukser til hverdag og hygge

Hos Justos forhandler vi B-young bukser i god stil. Vi er vilde med B-youngs lækre kvalitet og simple designs. Her på siden har vi samlet nogle af de lækreste Bukser fra B-young, som du kan gå igennem på din virtuelle shopping tur hos Justos. Vi mener B young både formår at lave hverdagstøj i form af deres bukser, som der passer godt til dagligdagen på kontoret, eller en aften i byen alt efter hvordan du sætter dit personlige præg på brandet. Er du mere til hygge og søndagstøj, så tjek vores B-Young hyggesæt ud her på siden, det perfekte afslapnings tøj som både er moderigt og behageligt.

Tim og Simonsen leggings til den moderige

Hvis du er modebevidst så er Tim g Simonsen leggings ligge noget for dig! Med deres gode og lækre kvalitet er deres mange skønne farver og mønstre et must have i din garderobe. Med leggings fra Justos vil du have muligheden for at sætte et personligt præg på din hverdags garderobe, så vel som også din fest garderobe. Du vil kunne finde de forskellige leggings i forskellige materialer, så som det bløde bambus og OEKO-TEX certificeret materiale.

Ofelia De lækre jeans

Ofelia laver de skønneste jeans, så har du ikke prøvet et par endnu så skulle du tage og prøve jeans fra Ofelia

Du Milde Korte og lange leggings

Klassiske korte leggings som er i den skønne viskose kvalitet, og selvfølgelig øko-tex certificeret.

Du finder et stort udvalg her hos Justos.dk, vi har mange farver at vælge i mellem.

Brug den under en kjole, eller bare som capri og en t-shirts

Den Lange model er fuldstændig som dem kort, blot er det pt kun to farver sort og blå.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#