Cardigan - Strik og Poncho

Viser 1–12 af 14 resultater

Cardigan – Strik og Poncho

Webshoppen er vild med Cardigan – Strik og Poncho.  korte som lange modeller. Hos os har du mulighed for at forny din garderobe. Hos Justos har du mulighed for at finde lige din type af cardigan, som passer til din individuelle stil. De lækre designs findes både i farver og ensfarvet muligheder. Tilpas din cardigan eller strik med et par fede par jeans eller ud over din yndlingskjole. Hos os er der en verden af muligheder. Din nye cardigan vil ære en skøn tilføjelse til din garderobe på de køligere aftner eller på det kolde arbejdskontor. Vi er vild med farver – tjek vores webshop ud.

Fri fragt over 550 kr og vi leverer inden for dage 1-3 hverdage..

B-Young Cardigan i lækre kvaliteter og farver

Hos Justos forhandler vi blandt andet også B-Young cardigans i lækker kvalitet. Med brandets mange forskellige og skønne designs, vil der være noget til en enhver smag, fra det simple til det farverige look. B-Youngs cardigans findes i flere farver i en blød og lækker viskose kvalitet. Alle vores cardigans kan kombineres med mange forskellige styles, brands, bukser, skjorter, nederdele mm.

Ponchoer fra Champagnefabrikken

Lækre ensfarver ponchoer i en yderst lækker kvalitet, passer rigti god sammen med alle de skønne farverige kjoler du også finder her på shoppen.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#