Smykker

Viser alle 7 resultater

 • Margot Øreringe Loveletter Smarte og farverige øreringe fra Dansk Margot MWM flot design.  Den ene er med sløjfe og hvidt brev og den anden  med sløjfe og et rødt hjerte Margot Øreringe Loveletter er nikkelfri. Match din kjole eller nederdel op med et par friske farverige øreringe.
  Nyhed

  Margot Øreringe Loveletter

  99,00 DKK
  Læs mere
 • Margot Øreringe Oppoisites Red and White Smarte og farverige øreringe fra Dansk Margot MWM flot design. I rød  med hvide prikker og hvid med røde prikker Margot Øreringe Oppoisites Red and White er nikkelfri. Match din kjole eller nederdel op med et par friske farverige ørering
  Nyhed

  Margot Øreringe Oppoisites Red and White

  99,00 DKK
  Læs mere
 • Margot Øreringe Oppoisites Black And White Smarte og farverige øreringe fra Dansk Margot MWM flot design. I Sort  med hvide prikker og hvid med sorte prikker Margot Øreringe Oppoisites Black And White er nikkelfri. Match din kjole eller nederdel op med et par friske farverige øreringe.
  Nyhed

  Margot Øreringe Oppoisites Black And White

  99,00 DKK
  Læs mere
 • Urban Hippies Øreringe Dots Matte Red Forgyldt rustfrit stål øreringe fra Hollandske Urban Hippies. Stenen måler 12 mm og er forgyldt med Guld. Passer godt sammen med de farverige kjoler og nederdele du finder her på shoppen. match dem op med en flot kjole eller et par jeans og en farverig bluse
  41%Last one

  Urban Hippies Øreringe Dots Matte Red

  119,00 DKK 70,00 DKK
  Læs mere
 • Urban Hippies Øreringe Dots Silky Pale Pink
  41%

  Urban Hippies Øreringe Dots Silky Pale Pink

  119,00 DKK 70,00 DKK
  Læs mere
 • Urban Hippies Vest Clips Gold/Aqua
  39%

  Urban Hippies Vest Clips Gold/Aqua

  99,00 DKK 60,00 DKK
  Læs mere
 • Urban Hippies Øreringe Silky Bubblegum
  41%Last one

  Urban Hippies Øreringe Silky Bubblegum

  119,00 DKK 70,00 DKK
  Læs mere

Smykker

Her finder du en udvalg af smykker fra danske Scherning. Scherning laver som altid de flotteste håndlavet smykker til os kvinder i alle aldre.

Kreative og feminine porcelæns smykker. Nordisk design. Høj dansk kvalitet. Det er her du forkæler dig selv med en dansk smukt smykke. Der er ørestikker og øreringe for enhver i forskellige farver. Du finder også Scherning halskæder her på shoppen. Smykke kollektionerne med sin helt eget udtryk og glød.

Fri fragt over 550 kr og hurtig levering 1- 3 hverdage

Scherning Øreringe

Alle Scherning øreringe er fremstillet i hånden. På deres værksteder i både i København og i Portugal hvor de forarbejder øreringene og er dermed lagt i kyndige hænder fra start til slut.

Hver enkelte Scherning øreringe er unikt. Smykkerne behandles nænsomt fra støbningen, til dekoreringen og brændingen og alle processerne foregår i hånden.

Som en naturlig del af processen kan der forekomme små variationer fra smykke til smykke. Porcelænsvedhængene støbes i Schernings egne forme, hvor efter hærdningen sendes videre til brændingsprocessen. Hver enkelt vedhæng brændes hele tre gange. Mellem brændingerne kontrolleres og finpudses hver enkelt del i hånden. Vedhængene dekoreres inden den tredje og sidste brænding. Scherning vægter et godt håndværk, med omhu og umage er nøgleværdier i deres smykkeproduktion.

Alle Scherning øreringene passer perfekt i stil og smag med alle Justos produkter så som vores farverige kjoler, vores lækre jeans og vores stilrige sandaler og støvler.

Alle designs er lavet med et tidsløst sind, sådan så dine øreringe og ørestikker aldrig går af mode.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#