Tilbud

byLi Bluse Alma 436

650,00 DKK 400,00 DKK

  • byLi Bluse Alma 436
  • Smuk print.
  • V/udskæring
  • Lange ærmer med elastik afslutning.
  • Materiale: 100 %  silke
  • vask på silke program
  • Må ikke tørretumblers.

 

 

Størrelsesguide
Ryd
Denne vare er der 14 dages returret.
  • Fri fragt over 550 kr.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Nem retur
Varenummer (SKU): 17380 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

byLi Bluse Alma 436

Denne smukke bluse i  gyldne nueancer kan bruges på en dejlig sommerdag, med en tynd top indenunder. blusen passer også godt til et par leggings eller et par jeans, på de køligere dage.

byLi Bluse Alma 436 har lange ærmer med elastikafslutning og V-hals. Blusen er smukt afrundet i bunden med lidt mere længde bagtil end på fronten.

Silken er fremstillet af de fineste materialer, kan stoffet have små tegn på at være brugt. Dette gør hvert design helt unikt og med sin egen særlige historie. Vi håber du vil bringe historien videre med kærlighed og respekt.

Se flere styles fra byLi  her

Shop andet tilbehør

På deovenstående kategorier, vil du se et stort udvalg af lækre og smukke mærker. Disse mærker kan være med til at tilføje prikken over i’et i din garderobe. Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller lignende om byLi eller en af vores andre produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid være klar til at hjælpe dig, i forhold til dine ønsker og behov!

Vaske anvisning:

For at sikre dig flest mulige gode oplevelser med din nye byLi bluse,og mindske slid, er det en god ide at du følger de miljøvenlige råd samt følger den vaskeinstruktion, der er indsyet i tøjet, hvis tøjet er beskidt.

Silke

Det vigtigt også at behandle silken korrekt. Vask din silke som du vil vaske din uld. Undgå at vaske silke for ofte, medmindre det virkelig trænger, og hæng det i stedet for til luftning efter brug. Vask altid hele tøjet og ikke kun, hvor der er en plet, da det vil lave skjolder på tøjet.

Silke kan desuden ikke tåle at få parfume eller deodorant på sig samt direkte sollys i længere tid.
Følg altid vaskeanvisningen, hvis du skal vaske silke i vaskemaskinen og brug altid silkevaskemiddel for at skåne de fine fibre.

Det er ikke alt silke kan tåle vask, så følg derfor altid hvad vaskeanvisningen siger. Vaskes silke ved højere temperaturer end, hvad vaskeanvisningen fortæller, så ”dør” silken, den bliver glansløs, stiv og grå.

 

 

 

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#