Tilbud

Oeko-tex certificeret

LaLamour Kjole Dolly Foliage 2350

750,00 DKK 300,00 DKK

 • LaLamour Kjole Dolly Foliage 2350
 • Bordeaux kjole med smukt blomsterprint.
 • Rund halsudskæring med knap til lille åbning.
 • Lange ærmer.
 • Skæring under brystet.
 • Aftagelig bindebånd i taljen.
 • 95 % Lenzing EcoVero Viskose 5 % Elastan
 • Vask 30 gr.
Størrelsesguide
Ryd
Denne vare er der 14 dages returret.
 • Fri fragt over 550 kr.
 • Hurtig levering 1-3 hverdage
 • Nem retur
Varenummer (SKU): 18127 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

LaLamour Kjole Dolly Foliage 2350

Denne smukke kjole er i en blød viskose kvalitet. Flot kjole på en bordeaux bund med print af lyse blomster. Denne flotte model har lange ærmer, rund haæsudskæring med lille knap detalje med lille åbning. Denne smukke kjole har aftagelig bindebånd i taljen. svej i denne model

Brug denne LaLamour Kjole Dolly Foliage 2350 skønhed kan du bruge nu med bare ben og senere med en cardigan og et par matchene ensfarvet strømpebukser, som du også finder her på shoppen.

Se udvalget af andre kjoler fra LaLamour  her

Og det resterende af vores sortiment

På de ovenstående kategorier, vil du se et stort udvalg af lækre og smukke mærker. Disse mærker kan være med til at tilføje prikken over i’et i din garderobe. Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller lignende om Lalamour eller en af vores andre produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid være klar til at hjælpe dig, i forhold til dine ønsker og behov!

Viskose er et meget anvendt materiale og har de samme gode egenskaber som bomuld. Viskose falder også utroligt flot på kroppen, hvilket gør at det ofte bliver brugt til 

fremstillingen af tøj. Viskose er naturligt glansfuldt, men kan også behandles så det fremstår mere mat

Ecovero Viscose fra Lenzing, repræsenterer den nye standard indenfor bæredygtigt viscose. Ved brug af en bæredygtig produktions proces der opfylder høje miljøstandarder, passer Lenzing Ecovero-fibre til en bæredygtig livsstil og bidrager til et renere miljø.

Vaske anvisning:

Jeg vil gerne have, at du får mest glæde, flest komplimenter og mange gode oplevelser i dit nye tøj.
En måde at hjælpe det på vej er, at det bliver behandlet korrekt.
For at sikre dig flest mulige gode oplevelser med din nye Lalamour kjoler og nederdele ,samt mindske slid, er det vigtigt, at du følger de miljøvenlige råd samt følger den vaskeinstruktion, der er indsyet i tøjet, hvis tøjet er beskidt. Vaskeinstruktioner sidder som regel indvendigt i tøjets venstre side!

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

 • LaLamour Kjole Collar Marilyn Retro Birds 2360 Denne smukke Nederdel er i en blød viskose kvalitet. Gudesmuk retroprint med fine påfugle Brug denne LaLamour Kjole Collar Marilyn Retro Birds 2360 skønhed kan du bruge nu med bare ben og senere med en cardigan og et par matchene ensfarvet strømpebukser, som du også finder her på shoppen.
  56%

  m xl

  Oeko-tex certificeret

  LaLamour Kjole Collar Marilyn Retro Birds 2360

  800,00 DKK 350,00 DKK
  Vælg muligheder

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#