Tilbud

Oeko-tex certificeret

LaLamour Nederdel Esmee Retro Birds 2362

450,00 DKK 250,00 DKK

  • LaLamour Nederdel Esmee Retro Birds 2362
  • Farverig Nederdel.
  • Bred linning.
  • A model.
  • Gude smuk retro print med påfugle,
  • 95 % Lenzing EcoVero Viskose 5 % Elastan
  • Vask 30 gr.
Størrelsesguide
Ryd
Denne vare er der 14 dages returret.
  • Fri fragt over 550 kr.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Nem retur
Varenummer (SKU): 18095 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

LaLamour Nederdel Esmee Retro Birds 2362

Denne smukke Nederdel er i en blød viskose kvalitet. Gudesmuk retroprint med fine påfugle

Brug denne LaLamour Nederdel Esmee Retro Birds 2362 skønhed nu sammen med en top og bare ben og senere med en cardigan og et par matchene ensfarvet strømpebukser, spm du også finder her på shoppen.

Du finder også dette smukke print i kjole, her på shoppen.

Se udvalget af andre kjoler fra LaLamour  her

Og det resterende af vores sortiment

På de ovenstående kategorier, vil du se et stort udvalg af lækre og smukke mærker. Disse mærker kan være med til at tilføje prikken over i’et i din garderobe. Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller lignende om Lalamour  eller en af vores andre produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid være klar til at hjælpe dig, i forhold til dine ønsker og behov!

Vaske anvisning:

Jeg vil gerne have, at du får mest glæde, flest komplimenter og mange gode oplevelser i dit nye tøj.
En måde at hjælpe det på vej er, at det bliver behandlet korrekt.
For at sikre dig flest mulige gode oplevelser med din nye Lalamour kjoler og nederdele ,samt mindske slid, er det vigtigt, at du følger de miljøvenlige råd samt følger den vaskeinstruktion, der er indsyet i tøjet, hvis tøjet er beskidt. Vaskeinstruktioner sidder som regel indvendigt i tøjets venstre side!

Bomuld Et af de mest anvendte tekstiler i branchen er naturmaterialet bomuld. Bomuld er behageligt og rart at have på samt nemt at vaske. Det kan tåle lidt af hvert, her afhænger varmegraderne af komposition, farver samt dekoration på tøjet. Sørg derfor altid for at følge vaskeanvisningen i tøjet.

Med tøj af bomuld vil vi ligesom uld også altid anbefale at bruge uldvaskemiddel, da det er meget mildere mod fibrene og skåner bomulden, så den holder længere i både form og farver.

Økologisk bomuld

Tøjet fra Cissi og selma er lavet af økologisk bomuld, hvem elsker ikke det! Det er skønt, at gå i noget, man ved er miljøvenligt. Økologisk bomuld vender altid tilbage i alle kollektioner på mange forskellige måder. Der arbejdes konstant med at designe funktionelle produkter. For hvem kan blive træt af miljøvenlig, økologisk bomuld?”

Hvis du gerne vil købe tøj, der belaster miljøet mindst muligt eller som ikke bruger skadelige kemikalier, så er det en god idé at kigge efter tøj med mærkning af økologisk bomuld

 

 

Du kunne også være interesseret i...

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#