Tilbud

Gots certificeret

LaLamour Nederdel Flower Orange 2315

550,00 DKK 225,00 DKK

  • LaLamour Nederdel Flower Orange 2315
  • Nederdeli Orange mønster.
  • Bred bærestykke.
  • A model med let svej
  • 95% Økologisk bomuld 5% Elastan
  • Vask 30 gr.
Størrelsesguide
Ryd
  • Fri fragt over 550 kr.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Nem retur
Varenummer (SKU): 16476 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

LaLamour Nederdel Flower Orange 2315

Denne smukke Nederdel er i en økologisk bomulds kvalitet. Flot print i orange farver. Bred bærestykke, Blød og lækker kvalitet.

A facon med let svej.

Brug denne LaLamour Nederdel Flower Orange 2315 skønhed nu sammen med en top og en cardigan og et par matchene strømpebukser, senere hen på sommeren, er det bare ben en t-shirts og en lækker sandal evt fra Tim og Simonsen, som du også finder her på shoppen.

Du finder også dette smukke print i en tunica kjole, her på shoppen.

Se udvalget af andre kjoler fra LaLamour  her

Og det resterende af vores sortiment

På de ovenstående kategorier, vil du se et stort udvalg af lækre og smukke mærker. Disse mærker kan være med til at tilføje prikken over i’et i din garderobe. Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller lignende om Lalamour  eller en af vores andre produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid være klar til at hjælpe dig, i forhold til dine ønsker og behov!

Vaske anvisning:

Jeg vil gerne have, at du får mest glæde, flest komplimenter og mange gode oplevelser i dit nye tøj.
En måde at hjælpe det på vej er, at det bliver behandlet korrekt.
For at sikre dig flest mulige gode oplevelser med din nye Lalamour kjoler og nederdele ,samt mindske slid, er det vigtigt, at du følger de miljøvenlige råd samt følger den vaskeinstruktion, der er indsyet i. tøjet, hvis tøjet er beskidt. Vaskeinstruktioner sidder som regel indvendigt i tøjets venstre side!

Bomuld Et af de mest anvendte tekstiler i branchen er naturmaterialet bomuld. Bomuld er behageligt og rart at have på samt nemt at vaske. Det kan tåle lidt af hvert, her afhænger varmegraderne af komposition, farver samt dekoration på tøjet. Sørg derfor altid for at følge vaskeanvisningen i tøjet.

Med tøj af bomuld vil vi ligesom uld også altid anbefale at bruge uldvaskemiddel, da det er meget mildere mod fibrene og skåner bomulden, så den holder længere i både form og farver.

Økologisk bomuld

Tøjet fra Cissi og selma er lavet af økologisk bomuld, hvem elsker ikke det! Det er skønt, at gå i noget, man ved er miljøvenligt. Økologisk bomuld vender altid tilbage i alle kollektioner på mange forskellige måder. Der arbejdes konstant med at designe funktionelle produkter. For hvem kan blive træt af miljøvenlig, økologisk bomuld?”

Hvis du gerne vil købe tøj, der belaster miljøet mindst muligt eller som ikke bruger skadelige kemikalier, så er det en god idé at kigge efter tøj med mærkning af økologisk bomuld

 

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#