Tilbud

Ofelia Cardigan Lena Ocean

299,00 DKK 100,00 DKK

 • Ofelia Cardigan Lena Ocean
 • Detaljeret strik.
 • Blød og lækker og have på.
 • Flæsekant på ærmer.
 • Lommer foran.
 • Materiale: 50 % Bomuld 50 % Akryl
 • Vask på 40 gr
 • Skal ikke tørretumblers
Ryd
Varenummer (SKU): 14780 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Ofelia Cardigan Lena Ocean

Denne fine Ofelia strik cardigan er en fantastisk strik her til efteråret og vinter. Cardiganen ses her i en flot petrol. Materialet er lavet af lækker blanding af bomuld og Akryl. Cardiganen har lommer foran og lange ærmer med flæsekant. Under cardiganen kan du benytte en tynd langærmet tætsiddende bluse under. Den flotte Ofelia cardigan dark terracotta passer perfekt til et par jeans eller en smuk nederdel. 

Klik på det følgende link hvis du vil føle dig inspireret eller er interesseret i at se alle de forskellige produkter fra Ofelia!

Mærket Ofelia er et mærke der bager præg af den generelle hverdagstøj som kan vendes til festtøj med kun et par få tricks. Med de forskellige items fra Ofelia har du mulighed for at tilføje nogle flotte smykker. Derudover kan du også udskifte dine sko så du, så de er klar til en cocktailbar, eller kontoret. 

Ofelia er mærket som kan være med til at tilføje både basale og statement pieces til dit klædeskab, hvilket gør brandet til et absolut must have. Hvis du mangler inspiration til hvad du potentielt kan sammensætte denne lækre bluse med, så kan du med fordel klikke på de følgende kategorier:

Og det resterende af vores sortiment

På de ovenstående kategorier, vil du se et stort udvalg af lækre og smukke mærker. Disse mærker kan være med til at tilføje prikken over i’et i din garderobe. Hvis du skulle sidde inde med spørgsmål eller lignende til Ofelia kategorien eller en af vores andre produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, vi vil altid være klar til at hjælpe dig, i forhold til dine ønsker og behov!

Se flere styles fra Ofelia her

 

Du kunne også være interesseret i...

 • B young Cardigan Bymmpimpa Mauve Mist gennem knappet og med dyb v udskæring
  Last one

  B young Cardigan Bymmpimpa Mauve Mist – XXL

  200,00 DKK 80,00 DKK
  Tilføj til kurv

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#