Pamela Mann Strømpebukser2020-11-04T13:57:55+00:00
Pamela mann er et engelsk strømpebukse firma der leverer flotte ensfarvet og mønstret strømpebukser

Pamela Mann Strømpebukser

Vi er førende strømpebuksespecialister, der tilbyder en bred vifte af produkter, både funktionelle og mode, til enhver lejlighed til kunder over hele verden.

Etableret i 1956, hvor vi dannede et partnerskab med modeikonet Mary Quant, blev vi hurtigt etablerede, hvilket førte til, at Pamela Mann-mærket blev udviklet i 1996 rettet mod unge imagebevidste kvinder.

Strømpebukser blev ikke længere betragtet som et praktisk tøj, men som tilbehør, og vi omfattede snart efterspørgslen efter hurtig mode.

Ved siden af ​​vores brand tilbyder vi et omfattende udvalg af ‘eget mærke strømpebukser og emballage’ til størstedelen af ​​den britiske high street og er forpligtet til at levere den ultimative “one-stop strømper service”

Grundlagt i 1956 er vi stolte af at producere en bred vifte af produkter ved hjælp af den bedste tilgængelige teknologi. Alle de afsluttende produktionsfaser – udsmykning, trykning og pakning finder sted internt, hvilket indpeger en følelse af stolthed og er en kredit for Pamela Mann som et britisk firma.

Her på shoppen har vi one size (36 – 42 ) Vi fører flest ensfarvet strømpebukser.