Smashed Lemon2020-09-20T17:38:28+00:00
Smashed Lemon Er et Hollandsk mærke, der leverer fede kjoler og smukke farverige print. Kjoler til en hver lejlighed. Perfekt pasform. Fantastisk pris kvalitet i hver kollektion. se udvalget af smashed Lemon her på shoppen. Fri fragt 550 kr.

Smashed Lemon er et hollandsk mode mærke, født i Amsterdam i 2007.  Smashed Lemon er kendt for deres bemærkelsesværdige prints og farverige kollektioner De har udviklet et stærkt og energisk signaturudseende gennem årene. Ved at designe komplette kollektioner, der viser både print og ensfarvet stykker, har de udviklet et sortiment for enhver kvinde til at være i stand til at kombinere det perfekte tøj til enhver lejlighed og humør! Påklædning fra et afslappet tøj til et fantastisk aften look, har vi sørget for, at deres kollektioner inkluderer, hvad den moderne kvinde i dag ønsker i sit klædeskab.

Med et skarpt øje for feminine detaljer og stræben efter den perfekte pasform, vil Smashed Lemon præsenterer  dig for en fantastisk priskvalitet i hver sæsonkollektion.