byLi

Viser alle 7 resultater

Suiping Echo Li Madsen er kvinden bag byLi.

Med rødder i Kina er silken en del af hendes DNA, i samarbejdet med Indien har hun gennem årene udviklet en særlig forkærlighed for de smukke indiske sarier.

I dag er denne forkærlighed for sarier, i forening med ønsket om at skabe en bæredygtig virksomhed, blevet til tøjmærket byLi.

Suiping Echo Li Madsen re-designer indiske sarier og andre genbrugs-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj med respekt for materialerne, deres historie og de mennesker der er involveret i processen.

Suiping Echo Li Madsen bestræber sig på at følge FN’S 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING, og samarbejder således kun med leverandører, som hun kender indgående, og som hun etisk kan stå inde for, ligesom hun bestræber sig på, at varer fra produktion til slutkunde håndteres, så de belaster klodens ressourcer mindst muligt.

Hvert byLi produkter er et unika med sin helt egen historie. Sarier består af et stykke stof, der er fem til ni meter langt og to til fire meter bredt, og der kan derfor forekomme enkelte byLi-produkter, som stammer fra samme sari. Disse ”søster produkter” vil dog stadig være forskelligt slidte og have helt deres egen udtryk.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#