du milde etc

Viser alle 9 resultater

Du Milde Etc er et søstermærke til det allerede eksisterende mærke du Milde, som blev etableret i 2008.
Bag mærkerne står de 2 søstre, Rikke Hjordkvist Vahle (CEO) og Mette Hjordkvist (Head of design and production)

Begge mærker designes i Danmark af Mette Hjordkvist. Modeller og print er forskellige fra de to mærker, men der spores naturligvis lidt fælles DNA, qua hendes designstreg.

Modeller og mønstre konstrueret  af vores 2 konstruktører i Danmark og Polen, og sys derefter på vores systue i Polen.

Med du Milde etc. har vi skabt en linje af styles til den feminine krop med kurver. Styles man kan føle sig velklædt og godt tilpas i og som skiller sig ud på den gode måde med smukke print og velsiddende faconer.

Vi arbejder i naturbaserede materialer der som minimum er Oeko-Tex Standard 100, STeP by Oeko-Tex og /eller GOTS certificerede materialer. . Alle vores materialer er alle produceret i Europa, i kvaliteter og materialer, hvor vi har været kompromisløse ift valg af leverandører og produktionsformer.

Vi arbejder primært med viskose lavet af Lenzings EcoVero fibre (FSC/OEFC) – se evt. denne film om fibrene:

men også i bomuld, der er lavet af GOTS certificerede fibre, og jaquard der er produceret af genanvendte fibre.

Vi har bevidst valgt at producere et begrænset antal af hver style for dels at være bæredygtige til gavn for miljøet, dels for at tilføre et unika touch til mærket.

Alle stofrester genbruges enten via re-design eller gives bort til velgørenhed i vores produktionsland, Polen. At vi producerer vores tøj i Polen, af europæiske materialer betyder også, at vi belaster miljøet mindst muligt på transportfronten.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#