Himalaya Clothing

Viser alle 7 resultater

 • Himalaya Clothing Luffer natur Det perfekte tilbehør til kolde efterårs- og vinterdage til at holde dine hænder dejlig varme og smidige. Kærlig uld strik, designet i Tyskland, omhyggeligt lavet i Nepal. Himalaya Clothing Pulsvarmer natur i et smukt mønster, passer godt sammen under en dejlig jakke.
  NyhedLast one

  Himalaya Clothing Luffer natur

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Blue Farverig cardigan i jaguar mønster fra Himalaya.Denne smukke sag er lige til at tage på ud over en dejlig kjole eller en t-shirts. Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Blue har lange ærmer og er gennemknappet. Fine lommer foran.Denne cardigan er et must have i din garderobe dette efterår og vinter. 100 % Økologisk bomuld.
  20%

  s m l xl

  Gots certificeret

  Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Blue

  750,00 DKK 600,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Black Farverig cardigan i jaguar mønster fra Himalaya.Denne smukke sag er lige til at tage på ud over en dejlig kjole eller en t-shirts. Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Black har lange ærmer og er gennemknappet. Fine lommer foran.Denne cardigan er et must have i din garderobe dette efterår og vinter. 100 % Økologisk bomuld.
  20%

  s m l

  Gots certificeret

  Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Black

  750,00 DKK 600,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Red Farverig cardigan i jaguar mønster fra Himalaya.Denne smukke sag er lige til at tage på ud over en dejlig kjole eller en t-shirts. Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Red har lange ærmer og er gennemknappet. Fine lommer foran.Denne cardigan er et must have i din garderobe dette efterår og vinter. 100 % Økologisk bomuld.
  20%

  s m l

  Gots certificeret

  Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Red

  750,00 DKK 600,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Green Farverig cardigan i jaguar mønster fra Himalaya.Denne smukke sag er lige til at tage på ud over en dejlig kjole eller en t-shirts. Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Green har lange ærmer og er gennemknappet. Fine lommer foran.Denne cardigan er et must have i din garderobe dette efterår og vinter. 100 % Økologisk bomuld.
  20%

  m l

  Gots certificeret

  Himalaya Clothing Cardigan Beenie Diamond Green

  750,00 DKK 600,00 DKK
  Vælg muligheder
 • 53%

  s m l xl xxl

  Oeko-tex certificeret

  Himalaya Clothing Kjole Bakali Mille Fleure

  850,00 DKK 400,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Himalaya Clothing Kjole Feliz Mystical Farverig flot blomsteret kjole fra Himalaya.Denne smukke sag er lige til at hoppe i og ud i verden. Kjolen har lange ærmer med elastik afslutning. Flot v udskæring, med flotte læg . Feliz kjolen har stik lommer i siderne.Bag på ryggen er der masser af fine små læg. Ideel at kombinere med leggings/ Strømpebukser, sneakers eller robuste støvler på de lidt mere kolde dage Kjolen er  ikke kun meget feminin men også meget behagelig at have på.
  50%

  s m l xl

  Oeko-tex certificeret

  Himalaya Clothing Kjole Feliz Mystical

  799,00 DKK 400,00 DKK
  Vælg muligheder

Himalaya Clothing

En VW-bus ombygget til en autocamper fuld af silke, linned og smykker, en masse mod og optimisme samt en meget personlig vision – det var udgangspunktet for deres virksomhed for godt et kvart århundrede siden.

HIMALAYA Clothing i dag

Det, der begyndte som et eventyr med et usikkert udfald, er blevet et veletableret og velrespekteret brand på det europæiske modemarked for naturlige tekstiler.

I de tidlige dage var det bestemt mere den kaotiske hippie-charme, der var typisk Himalaya. De stoppede ikke der. Tværtimod er det lykkedes dem skridt for skridt at udvikle mere og mere gennemarbejdede, harmoniske kollektioner uden at negligere den oprindelige individualitet.

Derfor kendetegner farverige mønster blandinger og specielle patchwork-elementer stadig enhver Himalaya-kollektion i dag og gør den umiskendelig.

Himalaya er altid på udkig efter nye udtryksformer og nye stofkvaliteter – sådan holder HIMALAYA-mærket i live.

Tøjet og tilbehøret er fremstillet under konstant opsyn af vores interne kvalitetskontrol i professionelle produktionsfaciliteter i Nepal og Indien. For at opfylde deres høje standarder i alle stadier af denne proces, er HIMALAYA blevet certificeret i henhold til den globalt anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) siden 2012.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#