texcare

Viser alle 9 resultater

 • TexCare Babywash Allergivenlig – Uparfumeret – Let nedbrydelig i miljøet Til sikker vask af babytøj. Fuldstændig fri for tilsætningsstoffer som parfume, farve og optisk hvidt. BabyWash er omhyggelig udviklet for at mindske risiko for irriteret babyhud og at allergi og overfølsomhed opstår. Vask i TexCare BabyWash giver ekstra bløde bomuldsfibre uden skyllemiddel.
  Nyhed

  TexCare Babywash

  119,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Dynevask TexCare Dynevask er specielt udviklet for at holde dyner, hovedpuder og topmadrasser sunde og luftige selv efter mange ganges vask. Dynevask fjerner effektivt støvmider og indeholder ingen kendte allergener. Samtidig er den mild mod huden, så du sikres en tryg og rolig søvn. 50 ml. Rækker til vask af 5 dyner
  Nyhed

  TexCare Dynevask

  59,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Polywash Sport Er en enestående måde at få svedlugten væk med naturlig lugtspærre, som fjerner alle lugte. Polywash Sport antistatbehandler også, så tøjet giver et blødt velvære, som du helt sikkert vil føle behageligt. Et komplet vaskemiddel, miljørigtigt og som forhindre lugte. Det er blandt andet sportstøj, fordi det især er syntetisk tøj, hvor lugte hænger ved. TexCare har udviklet en enestående måde at få svedlugten væk. Samtidig med, at du vasker dit lugtende sportstøj elimineres alle lugte på alle typer tøj, samt fodtøj også af Goretex® på dit undertøj, sokker og alt andet
  Nyhed

  TexCare Polywash Sport

  159,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Leather Lotion

  TexCare Leather lotion

  98,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Pletfjerner

  TexCare Pletfjerner

  98,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Imprægnering Spray

  TexCare Imprægnering Spray

  98,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Silkwash

  TexCare Silkwash

  98,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Woolwash

  TexCare Woolwash

  129,00 DKK
  Læs mere
 • TexCare Antistatspray 250 ml

  TexCare Antistatspray 250 ml

  98,00 DKK
  Læs mere

Texcare

Kjeld Bang er grundlægger og startede i 1988 med at tilbyde en serie textil pleje-produkter med helt specielle egenskaber.

Tøjbranchen har et naturligt ønske om, at det tøj, de sælger, får den bedste pleje og vask, så tøjets nye udseende bevares længst muligt, og give tilfredse kunder..
Hvert af seriens produkter har egenskaber, der ikke findes i andre vaskemidler. Cotton wash der genskaber forvasket farver, som bliver som nye igen. Woolwash som tilfører ulden en særlig blødhed. Plet fjerner som ganske enkelt er Danmarks bedste, og som ikke berører ved farverne.
Sidste skud på stammen er Cotton Boost som på bare 1 vask genskaber alle forvasket farver, hvorefter man vasker i Cottonwash – en ALL DAY WASH, som bevarer de genfundne farver!

Miljøet

Alle TexCare’s produkter er sammensat med den allerhøjeste hensyntagen til miljøet.

Når du skyller vaskemidlerne ud efter brug passerer de et rensningsanlæg.

Ca. 1 time senere er over 95% nedbrudt til uskadelige stoffer, og resten forsvinder nogle timer senere.

Det betyder at TexCare Textil pleje har placering i bedste kategori: ”Let biologisk nedbrydelig” ifølge screening test OECD 302B.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#