Handelsbetingelser2020-06-29T13:06:56+00:00

Handelsbetingelser

Betaling

BETALING

Justos.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

måneds ydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med Spar Xpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Sikker betaling.

  1. Bruger du Dankort og andre betalingskort  som vi modtager på shoppen så bliv endelig ved med det, for det er både enkelt og trygt. Særligt nu, hvor vi har indført Dankort Secured by Nets, der gør det endnu sværere at blive snydt, når du handler for over 450 kroner.  Du bekræfter nemlig nu med din mobil, at det er dig, der handler. Den nye funktion er ikke bøvlet, blot mere sikker for dig og dit kort.

Hvis du godt kan lide at handle på nettet – så er Dankort det sikre valg. Og nu bliver det endnu mere sikkert. Fremover vil du nemlig indimellem få sendt en engangskode til din mobil fra Dankort Secured by Nets, som du skal taste, når du handler for over 450 kr. på nettet. Så kan vi sikre os, at det er dig, der bruger dit kort

Levering

Justos.dk leverer som med post Nord for 50 kr i fragt for ordre under 550 og gratis fragt for ordre over 550 til en valgfrit pakkeshop inden for 1-3 dage . Dog i travle perioder må du påregne ekstra leveringstid.

Justos.dk leverer også pakke til din hjemme adressen for 65 kr i fragt for ordre under 1000 kr og gratis fragt for over 1000 kr

Der kan gå op til 5 dage for hjemmelevering

Justos.dk leverer også udenfor Danmark. vi leverer til Finland,Holland,Irland,Norge,Spanien,Sverige, Storbritannien samt Tyskland, se fragtpriser inden ordreafgivelse. Leveringstiden der kan der gå op til 10 dage

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombytte, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Justos.dk

Jespervej 215

3400 Hillerød

Vi modtager helst ikke retur pakker der sendes med DAO. da de smider dem på jorden, Så for din egen skyld, da du hæfter hvis der sker noget med pakken.

Alt skal leveres direkte på vores adresse, helst GLS eller Post Nord

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemer

Ombytning:

Ved ønske om ombytning til anden vare, skal du selv foretage en ny bestilling på webshoppen. Du skal selv stå for retur omkostningerne, en returlabel koster 50kr klik her

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til justos@justos.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Aftaleindgåelse

Når du handler med Justos.dk er vores aftaler på dansk.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. En returlabel koster 50kr klik her

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returadresse: C/o Justos.dk, Jespervej 215 3400 Hillerød.

Vi modtager helst ikke retur pakker der sendes med DAO. da de smider dem på jorden, Så for din egen skyld, da du hæfter hvis der sker noget med pakken.

Alt skal leveres direkte på vores adresse, helst GLS eller Post Nord

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemer

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Justos.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på justos.dk er Justos.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtig, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (justos@justos.dk).

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (Justos.dk Jespervej 215, 3400 Hillerød). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Justos.dk

Jespervej 215

3400 Hillerød

E-mail: justos@justos.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________  Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23-06-2020

MASSER AF GODE TILBUD
KIG INDENFOR I DE FORSKELLIGE BRANDS/MÆRKER

Weekend hilsner Justos.dk

Proshop KOO: WEEKENDTILBUD! Nedsat pris på starter kit fra Philips ...