Tasker og Punge

Viser 1–12 af 20 resultater

 • Du Milde Taske
  Nyhed

  Du Milde Taske

  25,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown 4-farve: Sort-sennep-oliven-cognac farvede taskerem. Matche din taske op med denne seje 3,8 cm brede lange læderrem.. Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown er bred og i skind.

  Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown

  219,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Taskerem merle Black - Coffee Justérbar strap i canvas. Længden er justérbar op til 115 cm Justerbar rem lavet af kanvas.  Tim og Simonsen Taskerem Black - Coffee nu det tid til at skifte din taske rem ud

  Tim og Simonsen Taskerem Merle Black – Coffee

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder - Kanvas Justérbar strap i canvas og kalveskind til skindtaske i sort eller råhvid. Længden er justérbar op til 115 cm Justerbar rem lavet af kanvas og kalveskind til sorte eller råhvide tasker. Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder - Kanvas har en længde op til 115 cm

  Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder – Kanvas

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger Praktisk sort blomstret mobil telefon taske i en god størrelse med ekstra forlomme og indvendig plads til kreditkort. Kalveskind med prægning af blomster. Praktisk telefonophæng i en god størrelse med ekstra forlomme og indvendig plads til kreditkort. Kalveskind ned prægning af blomster.  Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger er  med justérbare rem 150 cm..

  Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger

  499,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Bolette Phone Hanger Lækker blød mobil taske i sort kalveskind der er “flettet” foran på lommen – her kan du lige have det mest nødvendige, mobil, penge, kort m.m. Tasken har 1 udvendigt rum hvori det ene har plads til at sætte kort i, så du kan med fordel anvende rummet som pung – Indvendigt har tasken 1 rum hvor du kan have telefonen, læbepomade m.m. Derudover har tasken en lang Justerbar 2 cm bred rem på 150 cm samt sølv lynlåse.

  Tim og Simonsen Bolette Phone Hanger

  499,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Canada Black Lækker og funktionel keyhanger i flettet skind med karabinlukning. Octopus Keyhanger Canada Black har en længde på 47 cm. Du ser den her i sort. Du finder flere keyhanger i andre farver på shoppen

  Octopus Keyhanger Canada Black

  149,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Taske Elfa Multi Farverig Crossovertaske, håndflettet i det karakteristiske Octopus design Octopus Taske Elfa Multi har indvendigt 1 stort hovedrum, 1 rum med lynlåslukning samt 6 kreditkortlommer. Style Elfa har en lang justerbar og aftagelig skulderrem, så når du klikker remmen af, har du den dejligste clutch. 
  58%

  Octopus Taske Elfa Multi

  599,00 DKK 250,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Multi Læder keyhanger i mange flotte sammensatte farver. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Multi har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Multi

  249,00 DKK
  Læs mere
 • OCTOPUS KEYHANGER KUALA GREEN/TURKIS Læder keyhanger i en flot green / turkis farver. de er fremstillet af Rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Green/Turkis har en længde på ca 41 cm, se alle de andre flotte farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Green/Turkis

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Bronze Læder keyhanger i en flot bronze farver. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Bronze har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Bronze

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Black Læder keyhanger i sort. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Black har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen..

  Octopus Keyhanger Kuala Black

  199,00 DKK
  Læs mere

Tasker og Punge.

Vi har et stort udvalg i tasker fra Tim og Simonsen i super god kvalitet og i ægter læder. Vi har også kanvas tasker og et lille udvalg i punge. Fri fragt over 550 kr og hurtig levering

Tim og Simonsen Tasker

Lige meget om det er en mobiltaske, en crossbody eller en crossover taske så har Tim og Simonsen lavet et lækkert udvalg som vi sælger her på siden.

Taskerne fra Tim og Simonsen er både rummelige, bløde og har mulighed for at inddele dit taske indhold, så som indvendigt kreditkort lommer, hvilket både er en tyverisikring og en måde at holde styr på dine ting. Tim og Simonsen Tasker er genial til når du er på farten og skal have plads til det hele.

Tim og Simonsen Bumbag

Find din rummelige, bløde og lækre skind bumbag fra Tim og Simonsen her hos Justos. Med en Tim og Simonsen Bumbag vil du have muligheden for at være moderigtig. Og det er uden at gå på kompromis med dit sædvanlige indhold i tasken.

Disse bæltetasker, har 2 gode rum i taskerne, med en justerbar remme, og findes i flere forskellige farver – og i denne skønne bumbag er der plads til det hele når du er på farten.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#