Sandaler og klip klapper

Viser alle 8 resultater

 Sandaler og Klip klapper

Her på webshoppen finder du et fint udvalg af farverige sandaler fra danske Tim og Simonsen. Tag et kig på hjemmesiden og udforsk hvilke farve der bliver din yndlingspar i år.

Disse populære Tim og Simonsen Sandaler falder år på år, på den danske befolknings ønskeliste når det kommer til at skulle købe nye fodtøj. Med disse Tim og Simonsens Sandaler kan dine fødder blive afhængige – Så pas på!

Top moderne i flere forskellige farver, så der er lidt for enhver , tilpas dit klædeskab.

Aerowalk Danmark har siden 2015 stået for importen af Aerowalk sandaler til det danske marked. De skønne Aerowalk klip klapper bliver produceret i Indien og er helt igennem fantastiske at have på fødderne. Sandalerne bliver produkseret på en fabrik, og næsten alle produktionsled foregår ved håndkraft. Derfor kommer der et super godt produkt ud af det.

De skønne klip klapper er både super smarte og samtidig i så god kvalitet, at du kan gå i dem i timevis. Gummisålen er af 100% polyurethan, hvilket gør klip klapperne stærke og holdbare men samtidig utrolig lette og bløde det er virkelig ‘value for money’

De smukke klip klapper har en  tyk sål med en god stødabsorberende hæl, som dæmper stød i ryggen. Klip klapperne er støbt med en god pasform. En anden god egenskab er, at sålerne ikke tager imod lugt fra varme fødder.

Klip klapperne har mange gode egenskaber, gør at de også bliver den flittigt brugt hos sundhedspersonale, kantinepersonale m.m.

Prøv dem selv – dine fødder vil smile.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#