/Om Justos.dk
Om Justos.dk2020-07-12T12:43:38+00:00

Justos så dagens lys i December 2014, navnet er kommet af “bare os “da vi var to.

Just er på engelsk  og da vi ikke kunne få us måtte det blive os på dansk..

Siden hen er Justos blevet til Justos.dk

En lille dansk webshop som kom til verden i august 2017. hvor jeg også havde en fysisk butik i  hjertet af Hillerød, som jeg valgte at lukke ned for i jan 2019.

Justos.dk er en enkeltmands virksomhed, som bestræber sig på at leverer vare, ud til jer kunder i god kvalitet, og inden for få dage.

Justos.dk har sikker handel, da shoppen er E mærket

Du kan finde Justos.dk på facebook og Instagram

Jeg forsøger at være bæredygtig ved at vælge tøj mærker der er  øko tex certificeret på shoppen, der tænker på miljøet og at der bruges genanvenlige materialer såsom bambus – kork – øko bomuld m.m. Forsendelses poser er genbrugs plast eller I´m green forsendelsesposer som er lavet af minimum 85% plantebaseret rester fra sukkerrørs produktion.  Sukkerrør har samme gode egenskaber som plastik, Sukkerrørs plast er også CO2 neutral, da det optager CO2, imens sukkerrørene vokser. Ikke mindst kan forsendelses poserne af sukkerrør genanvendes som blød plast, og blive til nye..

Hvem er jeg.
Pia Hoffmann,46 år.

Indehaver af Justos.dk

Uddannet Tandklinikassistent i 1993.

Jeg har to drenge på 19 og 15 år.

Ud over shoppen, er jeg vikar i et vikarbureau, hvor jeg er på bosteder/døgninstitutioner,

for fysisk og psykiske udviklingshæmmede børn og voksne. Et skønt og givende Job jeg holder meget af.