Bluser og Skjorter

Viser 1–12 af 17 resultater

Bluser og Skjorter

Webshoppen har et fint stort udvalg af bluser og skjorter. Her på siden finder du lidt til en hver smag.  Lige fra ensfarvede basic bluser til prikkede, blomstrede, farverige og mønstrede bluser. Bluser og Skjorter i flotte print og i skønne mønstre og med lækre finurlige flotte detaljer er noget vi elsker hos Justos, og vi ønsker at levere dette til enhver der ønsker det. Hos Justos vil vi gerne give jer det bedste tøj produceret i bomuld, viskose, bambus og genanvendelige materialer. Her får du altid hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi har også hjemme levering. Gå på shopping tur lige her.

B-Young bluser til hverdag og hygge

Hos Justos forhandler vi B-young bluser og skjorter i stor stil. Vi er vilde med B-young lækre kvalitet og smukke farverige og dog simple designs. Her på siden har vi samlet nogle af de lækreste Bluser og skjorter fra B-young. Gå igennem dem på din virtuelle shoppingtur hos Justos. søndag  B-Youngs skjorter og bluser favner på mange måder bredt. Mærkets er med sans for god kvalitet, som man kan have på hele dagen.

Ofelia skjorter og bluser til den prisbevidste

Er du modebevidst, men med et ønske om at få kvalitet til prisen, så skal du kigge på skjorterne og bluserne fra Ofelia. Ofelia bluserne kommer i en række forskellige mønstrede og farvede designs, som formår at være afdæmpede uden at være kedelige. Ofelia bluser kommer generelt i et dejligt let stof og farverne fremstår altid tjekkede uden at være overrumplende. De forskellige modeller fra Ofelia er både velegnet til hverdagstøj på arbejdet og passer rigtig godt til et par jeans, eller andre ensfarvede bukser. Skal du ud om aften og spise fint går de dog også helt fint og man kan eventuelt kombinere skjorten med en nederdel eller et par bukser i pangfarver.

Få komplimenter hver dag med Margot bluser

Kommer du afsted i en smuk Margot bluse om morgen, kommer du ikke igennem dagen uden at få nogle komplimenter. Hos Justos ønsker vi at din påklædning kan være med til at bringe en masse glæde ind i dit liv, og det tror vi vores Margot bluser kan. Margot bluserne kommer alle i unikke farverige designs og ofte i skønne mønstre, som pirrer øjnene på den gode måde. Margot bluserne er bløde og lækre at have på, og pasformen er super god, da bluserne hovedsageligt er lavet på bomuld og lycra. Margot bluserne kommer både i langærmet og 3/4 ærmet og mønstrene veksler fra det helt sprælske pangfarve til mere lineære designs.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#