Kjoler

Viser 1–12 af 61 resultater

Kjoler

Kjolerne er her jeg gør det bedst i. Jeg har et bredt udvalg af mange forskellige kjoler her på shoppen. I de lækreste bløde kvaliteter og de skønneste og smukkeste print. Kjolerne er skåret i mange forskellige fantastiske snit og med masser af flotte og finurlige detaljer. Nogen af kjolerne kan der være rigtig meget retro over, det har altså absolut også sin charme. Mærker som du Milde – Margot  – Lalamour – 4FunkyFlavours og Dazzle Me, for at nævne nogen.

Jeg vil gerne give jer kjoler i de bedste og miljørigtige kvaliteter. Jeg vil gerne give jer muligheden for at vælge det der er bedre for miljøet som det er muligt.

Fri fragt over 550 kr i hele landet. leverer også ti udlandet.

Du Milde Kjole – Kjoler til enhver stil

Hos Justos forhandler vi blandt andet med Du Milde Kjoler. Vi er vilde og entusiastiske omkring deres lækre og skønne designs, som strækker sig over mange forskellige mønstre og stile. Dette gør at du kan tilføje enhver Du Milde kjole i dit skab og have noget lækkert at tage på til alle de danske årstider. Du Mildes design består blandt andet af feminine, elegante og farvestålende print i forskellige modeller. Så lige meget om du mangler kjoler til hverdags forbrug, på kontoret eller en tur i byen så vil der være noget for dig, her på webshoppen.

Margot Kjole – Mode, Kvalitet og Miljørigtig

Har du brug for nogle lækre kjoler til dit klædeskab som har fokus på mode, kvalitet og miljøet? Så ska du være på udkig efter vores Margot Kjole. Disse designs er 100% en must have i enhvers skab, med deres rummelige modeller, farverige detaljer og det gennemtænkelige design og materiale. Lige så vel som Du Milde kjolerne vil der være noget både til hverdagen, kontoret, aftaler eller afslapning.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#