b.young

Viser 1 resultat

B.young

Har eksisteret i mere en 20 år. Er et lækker dansk mærke som leverer tøj ud til os skønne kvinder

Du kan derfor forvente kollektioner af høj kvalitet, som er inspireret af de hotteste mode.

B.young har siden begyndelsen været i rivende udvikling. De har således formået at etablere sig selv, som et af de førende mode brands i Norden. Er du vild med feminine designs og gode pasformer, så kan du glæde dig over, at de lancerer nye kollektioner intet mindre end 6 gange om året. Du har således rig mulighed for at forny din garderobe med sæsonaktuelle styles, som afspejler tidens allerstørste trends og tendenser.

B young er begyndt at være mere bæredygtige i deres tøj produktion, så nu finder du Eco vero mærket i noget af deres styles.

Hvad betyder Lenzing Eco vero

Miljøansvarlig produktion: den næste milepæl i Lenzings bæredygtighedsrejse

Introduktionen af ​​LENZING ™ ECOVERO ™ -mærkede viskosefibre markerer en ny milepæl i Lenzings bæredygtighedsrejse. LENZING ™ ECOVERO ™ -mærkede viskosefibre giver dig selvtillid, at dine modevalg er miljømæssigt ansvarlige og har en lav miljøpåvirkning.

  • LENZING ™ ECOVERO ™ Viskosefibre stammer fra bæredygtigt træ og papirmasse, der kommer fra certificerede og kontrollerede kilder. 
  • LENZING ™ ECOVERO ™ -fibre er certificeret med EU-miljømærket som opfylder høje miljøstandarder gennem hele deres livscyklus: fra råstofudvinding til produktion, distribution og bortskaffelse. 
  • LENZING ™ ECOVERO ™ -fibre kan identificeres robust i det færdige produkt, hvilket sikrer dig, at dit køb indeholder ægte LENZING ™ ECOVERO ™ -viskosefibre.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#