du Milde

Viser 1 resultat

du milde kjoler

Til dig – der værdsætter materialer af høj kvalitet  finurlige detaljer og en feminin pasform.

Unikke designs af du Milde nederdele og kjoler, som kræver nye og påtrængende kombinationer fra forskellige stilarter, farver og materialer. Det, der kendetegner du Milde, er nye designs og kombinationer kombineret med de traditionelle håndværkstraditioner, som tilsammen giver et nyt elegant look.

du Milde universet af flotte og farvestrålende kjoler til en hver kvinde. Er du ikke nogen kjolepige kunne en nederdele været et alternativt.  du Milde laver nemlig også flotte og elegante nederdele, med finulige detaljer og med et feminint touch, som du kan matche op med en flot ens farvet bluse eller skjorte.

Match din nye kjole eller nederdel op med et par ensfarvet strømpebukser fra din garderobe. Fra tid til anden finder du også du Milde udsalg på kjoler og nederdele og nogen gange et weekend tilbud. Et sær kendetegn på du milde er vores størrelses guide på kjoler, som kan svinge i hvilken model du vælger, derfor kan du  finder netop din størrelses guide  under hver en kjole model.

Dette inkluderer:

du Milde arbejder i naturbaseret materialer, der som  minimum er Oeko  -Tex standart 100.  Step by Oeko -Tex eller GODS certificeret materialer.

du Milde arbejder mest i viskose, men ind i mellem også i bomuld som er GOTS certificeret genanvendelige fibre.

HVAD BETYDER STANDARD 100 BY OEKO-TEX®?

 Er en produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

OEKO-TEX® mærket er en garanti for, at en vare er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige kemikalier. Kun produkter, der overholder de krav, der er fastsat i OEKO-TEX® Standard 100, kan opnå tilladelse til at bære mærket.

Intentionen bag OEKO-TEX® ordningen er, at tekstilvarer, der sælges med OEKO-TEX® Standard 100 mærkningen, skal være af materialer, der er sikrede mod at give skadevirkning på personer, og som brugerne derfor kan have tillid til at bruge.

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Er udviklet af ledende internationale certificeringsorganer for at sikre internationalt
anerkendte og høje kvalitetskriterier for økologisk tekstilproduktion – fra den første økologiske såsæd og høst til en
forsvarlig miljømæssig forædling indenfor rammerne af social ansvarlighed helt
frem til den endelige certificering af det færdige tekstilprodukt. Alt sammen for
at sikre, at forbrugerne har en kvalitetssikring på højeste niveau.
Støttet af en stadig stigende efterspørgsel efter økologiske tekstilfibre samt tekstilindustrien- og forhandlernes efterspørgsel efter et entydigt og internationalt anerkendt økologisk certificering ordning, er
GOTS i dag det internationalt førende økologiske certificeringsmærke inden for
tekstilindustrien og blandt forhandlere.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#