Cissi och Selma

Viser alle 9 resultater

Cissi och Selma.

Skønt kvalitets bevist tøjmærke fra Sverige. Der bestræber sig på mere miljørigtig mode. Deres tøj er i Viskose og bomuld kvaliteter.

Cissi och Selma er et retro farverigt kjole univers. inspireret af 50 og 70 ´erne. Fantastisk pasform. Her er der en kjole for en hver kvinde.

Tidsløst design med masser af flotte og smukke print, i forskellige modeller. Der er knald på farverne.

Her kan man da kun blive i godt humør.

Lavede deres første kollektion i 2013. Deres vision har altid været, at folk skal turde tage mere farve på og ikke være bange for at blive set. De henter inspiration fra 50’erne, 60’erne og 70’erne og ønsker, at du skal være glad, når du ser og har deres tøj på.

De stræber efter at lave så bæredygtige tøj som det er muligt. De designer deres tøj i Södermalm i Stockholm, og deres kollektioner er produceret i Rumænien og Tyrkiet. De besøger deres fabrikker mindst én gang om året. Deres design er tidløst, og de forsøger altid at bruge økologiske og/eller OEKO-TEX certificerede stoffer.

Cissi ocg Selma startede med kjoler, og det er stadig hoveddelen af ​​deres kollektion, men de har også nederdele, toppe, bukser og frakker.

De bestræber sig på at kunne give alle en stil, der vil fungere lige for dig, uanset størrelse og form.

Du kan finde Cissi och Selma her

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#