Octopus

Viser alle 9 resultater

 • Octopus Keyhanger Canada Black Lækker og funktionel keyhanger i flettet skind med karabinlukning. Octopus Keyhanger Canada Black har en længde på 47 cm. Du ser den her i sort. Du finder flere keyhanger i andre farver på shoppen

  Octopus Keyhanger Canada Black

  149,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Taske Elfa Multi Farverig Crossovertaske, håndflettet i det karakteristiske Octopus design Octopus Taske Elfa Multi har indvendigt 1 stort hovedrum, 1 rum med lynlåslukning samt 6 kreditkortlommer. Style Elfa har en lang justerbar og aftagelig skulderrem, så når du klikker remmen af, har du den dejligste clutch. 
  37%

  Octopus Taske Elfa Multi

  599,00 DKK 375,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Multi Læder keyhanger i mange flotte sammensatte farver. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Multi har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Multi

  249,00 DKK
  Læs mere
 • OCTOPUS KEYHANGER KUALA GREEN/TURKIS Læder keyhanger i en flot green / turkis farver. de er fremstillet af Rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Green/Turkis har en længde på ca 41 cm, se alle de andre flotte farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Green/Turkis

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Bronze Læder keyhanger i en flot bronze farver. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Bronze har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Bronze

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Black Læder keyhanger i sort. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Black har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen..

  Octopus Keyhanger Kuala Black

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Black Multi Læder keyhanger i  sort og andre flotte farver. Fremstillet af rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Kuala Black Multi har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Black Multi

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Bordeaux Rød Læder keyhanger i en flot bordeaux rød Rester fra lædertasker. Octopus Keyhanger Bordeaux Rød har en længde på ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Bordeaux Rød

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Octopus Keyhanger Kuala Black/Gold Læder keyhanger i sort og guld. Rester fra lædertasker. længden er ca 41 cm, se alle de andre farver på shoppen.

  Octopus Keyhanger Kuala Black/Gold

  249,00 DKK
  Læs mere

Octopus

Er 100% dansk ejet,  og blev stiftet i år 2000.

De har således mere end 20 års erfaring i at arbejde med takser i læder indenfor design, produktion, kvalitetskontrol mv.

Alle Octopus produkter er produceret i ruskind eller ægte læder af høj kvalitet. Vi sælger aldrig imiterede læderprodukter.

Hver taske er omhyggeligt designet, og vi går aldrig på kompromis med værdier såsom funktionalitet og kvalitet.

Produkter

Det ligger i Octopus Denmarks DNA til enhver tid at sikre, at vores produkter fremhæver de smukke værdier, der kendetegner den skandinaviske designfilosofi.

Harmoniske blandinger af forskellige materialer og farver er med til at sikre smukke og unikke produkter. Vores tasker bæres af den moderne kvinde, der har en interesse og sans for stil og som ønsker at fremvise ekstra kant.

Denne cocktail giver os mulighed for, at tilbyde alsidige tasker i kvalitetsskind til overkommelige priser.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#