Tim & Simonsen

Viser 1–12 af 29 resultater

Tim & Simonsen

Hos Justos.dk er vi vilde med tasker i alle former, størrelser, trends og designs. Netop derfor har vi et mindre udvalg af bumbags, punge og tasker fra det danske mærke Tim & Simonsen.

Brandet er ejet af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Som elsker accessories, tasker i fede designs og god kvalitet, som de kan stå indenfor. Alle deres tasker er produceret i ægte læder, dette læder bliver også kaldt for kernelæder.

Tim & Simonsen sko og støvler

Dette brand er også leveringsdygtige indenfor accessories såsom sko, og deres sortiment indeholder blandt andet sandaler og fede støvler.
Tim & Simonsen Danish Design repræsenterer enkeltheden af rent dansk design, blandet med unikke detaljer. Funktionaliteten i deres design samt de håndlavede detaljer er de centrale elementer i alle deres designs.

Så lige meget hvilke ting du mangler til dit klædeskab, så har Justos i samarbejde med Tim & Simonsen, sørget for et ordentligt sortiment der er tænkt igennem helt ned til de mindste detaljer. På den måde kan du nemlig sørge for at være klædt rigtigt på til enhver arrangement. Dette mærke laver klæder og accessories som er et must have for de fleste danskere. Så tjek Justos sortiment i dag!

Hvis du er i tvivl om hvad der passer til dit klædeskab, så tøv endelig ikke med at browse rundt på hjemmesiden for at finde noget. For tro os! Vi lover at du gør!

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#