Tim & Simonsen

Viser 1–12 af 33 resultater

 • Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown 4-farve: Sort-sennep-oliven-cognac farvede taskerem. Matche din taske op med denne seje 3,8 cm brede lange læderrem.. Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown er bred og i skind.
  Nyhed

  Tim og Simonsen Taskerem Multi Brown

  219,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Taskerem merle Black - Coffee Justérbar strap i canvas. Længden er justérbar op til 115 cm Justerbar rem lavet af kanvas.  Tim og Simonsen Taskerem Black - Coffee nu det tid til at skifte din taske rem ud
  Nyhed

  Tim og Simonsen Taskerem Merle Black – Coffee

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder - Kanvas Justérbar strap i canvas og kalveskind til skindtaske i sort eller råhvid. Længden er justérbar op til 115 cm Justerbar rem lavet af kanvas og kalveskind til sorte eller råhvide tasker. Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder - Kanvas har en længde op til 115 cm
  Nyhed

  Tim og Simonsen Taskerem Sort Læder – Kanvas

  249,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger Praktisk sort blomstret mobil telefon taske i en god størrelse med ekstra forlomme og indvendig plads til kreditkort. Kalveskind med prægning af blomster. Praktisk telefonophæng i en god størrelse med ekstra forlomme og indvendig plads til kreditkort. Kalveskind ned prægning af blomster.  Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger er  med justérbare rem 150 cm..
  Nyhed

  Tim og Simonsen Anisette Phone Hanger

  499,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Bolette Phone Hanger Lækker blød mobil taske i sort kalveskind der er “flettet” foran på lommen – her kan du lige have det mest nødvendige, mobil, penge, kort m.m. Tasken har 1 udvendigt rum hvori det ene har plads til at sætte kort i, så du kan med fordel anvende rummet som pung – Indvendigt har tasken 1 rum hvor du kan have telefonen, læbepomade m.m. Derudover har tasken en lang Justerbar 2 cm bred rem på 150 cm samt sølv lynlåse.
  Nyhed

  Tim og Simonsen Bolette Phone Hanger

  499,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Legging Verde Scuro Denne model Rosa Legging er en specifik model af leggings fra Tim og Simonsen. Disse lækre leggings er bløde og elastiske, der giver en god pasform og komfort. De har en høj talje og et slankt design, enkle og elegante og de fås i denne smukke mørke grønne farve. Bruges både til hverdag og fest
  Nyhed

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Legging Verde Scuro

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Marine One Size Behagelige Bløde capri i en flot blå farve fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Marine One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.
  Nyhed

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Marine One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Giallo One Size Behagelige Bløde capri i en flot gul fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Giallo One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Giallo One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri White One Size Behagelige Bløde capri i hvide fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri White One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri White One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Cerise One Size Behagelige Bløde capri i sort fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Cerise One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Cerise One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen Capri Black One Size Behagelige Bløde capri i sort fra Tim & Simonsen Denne capri har elastik i taljen, som sidder og godt og er dejlige behagelige at have på. Tim og Simonsen Capri Black One Size kan bruges både til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Her vælger du et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar.

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen Capri Black One Size

  199,00 DKK
  Læs mere
 • Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts Behagelige cykelshorts i str plus. Høj talje fra Tim & Simonsen ses her i sort. Denne shorts har elastik i taljen, som sidder og god og er dejlige behagelige at have på. Du kan bruge dem til hverdag eller fest, under en dejlig kjole. Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts er et bæredygtigt valg. Der er allergivenlig, Mindsker antistatisk. Er antibakteriel og åndbar

  Oeko-tex certificeret

  Tim og Simonsen HW Plus Saga Bike Shorts

  200,00 DKK
  Læs mere

Tim & Simonsen

Hos Justos.dk er vi vilde med tasker i alle former, størrelser, trends og designs. Netop derfor har vi et mindre udvalg af bumbags, punge og tasker fra det danske mærke Tim & Simonsen.

Brandet er ejet af Annette Timmermann og Annette Simonsen. Som elsker accessories, tasker i fede designs og god kvalitet, som de kan stå indenfor. Alle deres tasker er produceret i ægte læder, dette læder bliver også kaldt for kernelæder.

Tim & Simonsen sko og støvler

Dette brand er også leveringsdygtige indenfor accessories såsom sko, og deres sortiment indeholder blandt andet sandaler og fede støvler.
Tim & Simonsen Danish Design repræsenterer enkeltheden af rent dansk design, blandet med unikke detaljer. Funktionaliteten i deres design samt de håndlavede detaljer er de centrale elementer i alle deres designs.

Så lige meget hvilke ting du mangler til dit klædeskab, så har Justos i samarbejde med Tim & Simonsen, sørget for et ordentligt sortiment der er tænkt igennem helt ned til de mindste detaljer. På den måde kan du nemlig sørge for at være klædt rigtigt på til enhver arrangement. Dette mærke laver klæder og accessories som er et must have for de fleste danskere. Så tjek Justos sortiment i dag!

Hvis du er i tvivl om hvad der passer til dit klædeskab, så tøv endelig ikke med at browse rundt på hjemmesiden for at finde noget. For tro os! Vi lover at du gør!

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#