b young

Viser 1–12 af 15 resultater

B Young

B Young er et dansk brand, som blev etableret helt tilbage i 1991. Til trods for at brandet i ånden er et dansk brand, er mærket dybt involveret i den verdensomspændende mode scene. Deres kollektioner angiver at du kan forvente høj kvalitet med fokus på design. Deres design er dermed inspireret af det hotteste trends i hele verden. 

B young har siden begyndelsen været i rivende udvikling, og i dag har de mere end 250 butikker fordelt i Skandinavien. De har således formået at etablere sig selv, som et af de førende modebrands i Norden. Er du vild med brandet, og deres feminine designs og gode pasformer, så kan du glæde dig over, at de lancerer nye kollektioner intet mindre end 6 gange om året. Du har således rig mulighed for at forny din garderobe med sæsonaktuelle styles, som afspejler tidens allerstørste trends og tendenser.

Justos er stolte forhandlere af B Young kollektioner

Fra de lækre trøjer, og bukser, til de smukke kjoler og jakker; formår brandet at videregive fantastisk mode der kan passe til de danske årstider. Se brandets store udvalg her hos Justos. 

Husk at du altid har mulighed for at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til nogle af vores produkter – samt levering, fragt, størrelse eller andet. 

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#