Cat & Co

Viser 1–12 af 23 resultater

 • Cat og Co Kjole Batik 91180 Meget flot batik mønstret kjole/tunica  Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne smukke sag har en fin v udskæring med stolpelukning  med 3 knapper. kjolen har lange ærmer der kan knappes op. Cat og Co Kjole Batik 91180 kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings eller bare ben når vejret er lunt.
  Nyhed

  One Size

  Cat og Co Kjole Batik 91180

  450,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Tørklæde 22541 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og uld. Tørklædet er aflangt i et smukt zebra mønster. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22541

  239,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22458 Grøn Lækkert blødt tørklæde i en skøn Viskose/ bomulds kvalitet. Tørklædet er i fint mønster med guld print. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22458 Grøn

  169,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22561 Blå Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og uld. Tørklædet er aflangt i et smukt mønster Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22561 Blå

  239,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22561 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og uld. Tørklædet er aflangt i et smukt mønster  Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22561

  239,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22439 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose/ bomuld  og uld kvalitet. Tørklædet er i fine firkantet mønster med guld print. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22439

  239,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22482 Lækkert blødt tørklæde i en skøn Viskose/ bomulds kvalitet. Tørklædet er i fint mønster med guld print. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde 22482

  169,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Bukser Cargo Skønne mørkeblå cowboy bukser, lommer foran, lommer på siderne med knap, der er ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 1 knap og lynlås og har godt med stretch En sød skjorte eller t-shirts passer også godt sammen med disse Cat og Co Bukser Cargo
  Nyhed

  36 38 40 42

  Cat og Co Bukser Cargo

  499,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Capri med Blonde Skønne blå capri buks med blonde, lommer foran og har ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 4 knapper og har godt med stretch En sød skjorte eller t-shirts passer også godt sammen med disse Cat og Co Capri med Blonde
  43%

  36 38 42 44

  Cat og Co Capri med Blonde

  350,00 DKK 200,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co jeans Black Skønne Sorte jeans med skrå lommer foran og har ligeledes baglommer.Bukserne lukkes med 4 knapper En sød skjorte og cardigan passer også godt sammen med disse Cat og Co jeans Black
  Nyhed

  38 40 42

  Cat og Co jeans Black

  399,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Kjole Tunica Carmen Mint Flot helt igennem farverstrålende kjole tunica Mint. Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne smukke sag har en dyb V/ udskæring, med bindebånd med kvaster. 3/4  brede ærmer. Fine flæser på ærmer og nederst på kjolen. lækker blød silke/polyseter kvalitet
  50%Last one

  One Size

  Cat og Co Tunica Carmen Mint

  599,00 DKK 300,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Kjole Spraglet Grøn
  50%Last one

  One Size

  Cat og Co Kjole Spraglet Grøn

  599,00 DKK 300,00 DKK
  Vælg muligheder

Cat & Co.

Virksomheden blev tilbage i 2009 stiftet af ejer, Catharina Tilde Frederiksen. Virksomheden har siden da taget danskerne med storm, med en stor udvikling i både stil og design. I dag sælger virksomheden til alle under det Skandinaviske markedede og flere steder i Europa. Med deres hovedkontor i Rungsted, er der hurtig mulighed for at få råd, vejledning og hjælp fra de forskellige forhandlere. 

Justos har i alle dage været meget stolte forhandlere af dette skønne og smukke mærke, der er med til at sætte personlighed og finurligheder i Danskernes tøjstil. Cat & Co.’s kollektion henvender sig til alle kvinder, og mere specifikt i aldersgruppen 18 til 60 år. De har en lang liste af varer der har en rækkevidde fra Tøj, sko og accessoires. Hvori alle kollektionerne selvfølgelig passer godt sammen med hinanden.

Cat & Co. videregiver en trendy stil!

Mærket publicere årligt, omtrent 6 kollektioner – der altid videregiver en råd tråd af trendy stil, mønstre m.m. der kan bruges i mange år frem. Virksomheden har hurtig levering og god service, hvilket igen er en ting som vi hos Justos er glade for at kunne gøre brug af. 

Ejeren af Cat & Co har også stiftet et accessoires firma ved siden af der bliver kaldt Zento. Det startede allerede tilbage i år 2000, hvilket giver designeren mange, mange års erfaring indenfor modebranchen.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#