Cat & Co

Viser alle 9 resultater

Cat & Co.

Virksomheden blev tilbage i 2009 stiftet af ejer, Catharina Tilde Frederiksen. Virksomheden har siden da taget danskerne med storm, med en stor udvikling i både stil og design. I dag sælger virksomheden til alle under det Skandinaviske markedede og flere steder i Europa. Med deres hovedkontor i Rungsted, er der hurtig mulighed for at få råd, vejledning og hjælp fra de forskellige forhandlere. 

Justos har i alle dage været meget stolte forhandlere af dette skønne og smukke mærke, der er med til at sætte personlighed og finurligheder i Danskernes tøjstil. Cat & Co.’s kollektion henvender sig til alle kvinder, og mere specifikt i aldersgruppen 18 til 60 år. De har en lang liste af varer der har en rækkevidde fra Tøj, sko og accessoires. Hvori alle kollektionerne selvfølgelig passer godt sammen med hinanden.

Cat & Co. videregiver en trendy stil!

Mærket publicere årligt, omtrent 6 kollektioner – der altid videregiver en råd tråd af trendy stil, mønstre m.m. der kan bruges i mange år frem. Virksomheden har hurtig levering og god service, hvilket igen er en ting som vi hos Justos er glade for at kunne gøre brug af. 

Ejeren af Cat & Co har også stiftet et accessoires firma ved siden af der bliver kaldt Zento. Det startede allerede tilbage i år 2000, hvilket giver designeren mange, mange års erfaring indenfor modebranchen.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#