Cat & Co

Viser 1–12 af 22 resultater

 • Cat og Co Tørklæde Blue 71552 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af  Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 90 x 190 cm Cat og Co Tørklæde Blue 71552 passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Blue 71552

  200,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde Fuchsia 71552 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af  Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 90 x 190 cm Cat og Co Tørklæde Fuchsia 71552 passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Fuchsia 71552

  200,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde Taupe 71516 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af  Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 90 x 190 cm Cat og Co Tørklæde Beige 71552 passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Beige 71552

  200,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde Taupe 71516 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 90 x 185 cm Cat og Co Tørklæde Taupe 71516 passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Taupe 71516

  200,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde Beige 72570 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 131 x 131 cm Cat og Co Tørklæde Beige 72570 passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Beige 72570

  229,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde Fuchsia 72570 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og silke. Tørklædet er kvadratisk. Måler ca 131 x 131 cm Cat og Co Tørklæde Fuchsia 72570  passer godt ind til de kommendei din garderobe de kommende måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller en flot bluse. Se også de mange andre fine tørklæder her på shoppen.
  Nyhed

  Cat og Co Tørklæde Fuchsia 72570

  229,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Bluse Rosa Lækker hør bluse i en flot rosa farve. Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne bløde sag er med stolpelukning og 4 knapper,  3/4 ærmer med strop med knap til opsmøg på ærmerne. lille brystlomme.Denne model er i one size og har et brystmål på 53 cm Cat og Co Bluse Rosa kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings.. Blusen har en lille brystlomme.Denne model er i one size og har et brystmål på 53 cm Cat og Co Bluse Rosa kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings..
  40%

  One Size

  Cat og Co Bluse Rosa

  499,00 DKK 300,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Bluse Skyblue Lækker hør tunika i en flot skyblue farve. Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne bløde sag er med stolpelukning og 4 knapper,    3/4 ærmer med strop med knap til opsmøg på ærmerne. lille brystlomme.Denne model er i one size og har et brystmål på 53 cm Cat og Co Bluse Skyblue kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings..
  40%

  One Size

  Cat og Co Bluse Skyblue

  499,00 DKK 300,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Tunica Rosa Lækker hør tunika i en flot rosa farve. Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne bløde sag er med stolpelukning og 4 knapper,  Lange ærmer med strop med knap til opsmøg på ærmerne. Små lommer foran. Denne model er i one size og har et brystmål på 110 cm Cat og Co Tunica Rosa kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings.
  33%

  One Size

  Cat og Co Tunica Rosa

  599,00 DKK 400,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Tunica Skyblue Lækker hør tunika i en flot skyblue farve. Passer rigtig god sammen med et par jeans. denne bløde sag er med stolpelukning og 4 knapper,  Lange ærmer med strop med knap til opsmøg på ærmerne. Små lommer foran. Denne model er i one size og har et brystmål på 110 cm Cat og Co Tunica Skyblue kan bruges både til hverdag og fest. eller med et par leggings.
  33%

  One Size

  Cat og Co Tunica Skyblue

  599,00 DKK 400,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Cat og Co Tørklæde 22541 Lækkert blødt tørklæde i en skøn blanding af Viskose og uld. Tørklædet er aflangt i et smukt zebra mønster. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.

  Cat og Co Tørklæde 22541

  239,00 DKK
  Læs mere
 • Cat og Co Tørklæde 22458 Grøn Lækkert blødt tørklæde i en skøn Viskose/ bomulds kvalitet. Tørklædet er i fint mønster med guld print. Tørklædet er passer godt ind til de kommende vinter måneder. Match dette tørklæde og med en lækker kjole eller et flot bluse. Se også de mange andre fine farvede tørklæder her på shoppen.

  Cat og Co Tørklæde 22458 Grøn

  169,00 DKK
  Læs mere

Cat & Co.

Virksomheden blev tilbage i 2009 stiftet af ejer, Catharina Tilde Frederiksen. Virksomheden har siden da taget danskerne med storm, med en stor udvikling i både stil og design. I dag sælger virksomheden til alle under det Skandinaviske markedede og flere steder i Europa. Med deres hovedkontor i Rungsted, er der hurtig mulighed for at få råd, vejledning og hjælp fra de forskellige forhandlere. 

Justos har i alle dage været meget stolte forhandlere af dette skønne og smukke mærke, der er med til at sætte personlighed og finurligheder i Danskernes tøjstil. Cat & Co.’s kollektion henvender sig til alle kvinder, og mere specifikt i aldersgruppen 18 til 60 år. De har en lang liste af varer der har en rækkevidde fra Tøj, sko og accessoires. Hvori alle kollektionerne selvfølgelig passer godt sammen med hinanden.

Cat & Co. videregiver en trendy stil!

Mærket publicere årligt, omtrent 6 kollektioner – der altid videregiver en råd tråd af trendy stil, mønstre m.m. der kan bruges i mange år frem. Virksomheden har hurtig levering og god service, hvilket igen er en ting som vi hos Justos er glade for at kunne gøre brug af. 

Ejeren af Cat & Co har også stiftet et accessoires firma ved siden af der bliver kaldt Zento. Det startede allerede tilbage i år 2000, hvilket giver designeren mange, mange års erfaring indenfor modebranchen.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#