du milde

Viser 1–12 af 46 resultater

Du milde kjoler

Til dig – der værdsætter materialer af høj kvalitet  finurlige detaljer og en feminin pasform.

Unikke designs af du Milde nederdele og kjoler, som kræver nye og påtrængende kombinationer fra forskellige stilarter, farver og materialer. Det, der kendetegner du Milde, er nye designs og kombinationer kombineret med de traditionelle håndværkstraditioner, som tilsammen giver et nyt elegant look.

du Milde universet af flotte og farvestrålende kjoler til en hver kvinde. Er du ikke nogen kjolepige kunne en nederdele været et alternativt.  du Milde laver nemlig også flotte og elegante nederdele, med finulige detaljer og med et feminint touch, som du kan matche op med en flot ens farvet bluse eller skjorte.

Match din nye kjole eller nederdel op med et par ensfarvet strømpebukser fra din garderobe. Fra tid til anden finder du også du Milde udsalg på kjoler og nederdele og nogen gange et weekend  du Milde tilbud. Et sær kendetegn på du milde er vores størrelses guide på kjoler, som kan svinge i hvilken model du vælger, derfor kan du  finder netop din størrelses guide  under hver en kjole model.

Dette inkluderer:

du Milde arbejder i naturbaseret materialer, der som  minimum er Oeko  -Tex standart 100.  Step by Oeko -Tex eller GODS certificeret materialer.

du Milde arbejder mest i viskose, men ind i mellem også i bomuld som er GOTS certificeret genanvendelige fibre.

Certificeringen betyder at det er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier.

Gode ​​og menneskelige arbejdsforhold for vores leverandører og medarbejderne.

Høj kvalitet af materialer, tekstiler, garn og besætninger.

du Milde ejes af Rikke Hjordkvist Vahle (CEO) & Mette Hjordkvist (leder af design og produktion)

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

#