du milde

Viser 1–12 af 38 resultater

Du milde kjoler

Dette brand er til dig som værdsætter materialer af høj kvalitet, finurlige detaljer og en feminin pasform. Hos os finder du mange unikke designs af du Milde nederdele og kjoler, som kræver nye og påtrængende kombinationer fra forskellige stilarter, farver og materialer. Det, der kendetegner mærket, er nye designs og kombinationer.

Universet på denne side linker til du Milde verdenen af flotte og farvestrålende kjoler til enhver kvinde. Hvis du ikke er til kjoler så tøv endelig ikke med at finde et andet alternativ inden for samme brand!

Brandet laver nemlig også flotte og elegante nederdele, med finulige detaljer og et feminint touch. Dette kan du blandt andet matche op med en ensfarvet bluse eller skjorte. Du har også muligheden for at matche din nye flotte kjole eller nederdel med et par lækre ensfarvede strømpebukser fra din garderobe.

Fra tid til anden, vil du også have mulighed for at finde brandet på vores udsalgsside, hvori der vil være et udvalg af kjoler og nederdele. Blandt andet som et weekendstilbud. Et særlig kendetegn på du milde er vores størrelses guide på kjole. Da de til tider kan svinge fra model til model. Du kan derfor finde en størrelses guide under alle brandets kjoler.

du Milde inkluderer blandt andet…

du Milde arbejder i naturbaseret materialer, der som minimum er Oeko  -Tex standart 100.  Step by Oeko-Tex eller GODS certificeret materialer.

Brandet arbejder mest i viskose, men ind i mellem også i bomuld som er GOTS certificeret med genanvendelige fibre. Certificeringen betyder at det er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier.

Dermed har brandet også inkluderet gode ​​og menneskelige arbejdsforhold for deres leverandører og medarbejderne. Og en høj kvalitet af materialer, tekstiler, garn og besætninger.

Brandet ejes af Rikke Hjordkvist Vahle (CEO) & Mette Hjordkvist (leder af design og produktion)

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#