Margot

Viser 1–12 af 19 resultater

Margot

MARGOT står for:

Mærket er dansk
Alt designet fra bunden
Retro inspireret og farverigt
Grin og humor er vigtigt
Outfits med smilegaranti
Tekstil med omtanke for miljøet

Skaberen bag dette mærke hedder Margot Weinreich Mikkelsen. Hun dannede det tilbage 2005, og mærket har siden da fundet vejen frem i Danskernes klædeskab. Designeren har igennem tiderne haft en speciel evne til at tilføje sjove, finurlige og underlige detaljer på sine designs, hvilket er med til at gøre det til must haves i ens garderobe.

Margot har siden 2005, sat sit eget præg på de danske designs, med et højt fokus på hendes egen personlige stil. Så hvis du er en af de heldige ejere af et MARGOT produkt, så vil du aldrig være i tvivl!.

RETRO – er det perfekte ord til at beskrive hendes kreationer, hun har lavet hendes designs med fokus på farve, finurlige og funky detaljer. Er der nogen der har sagt statement pieces?

Margot Design – Bæredygtigt

Margot Weinreich Mikkelsen, tror trofast på et bæredygtig design som holder sig “long lasting” – altså i mange år. Både når det kommer til materialet og brug, og når det kommer til designet.

Justos går også op i bæredygtighed – vi er stolte af at kunne forhandle Margot’s designs med hendes unikke og tidsløse stilarter. Med hendes tøj kan du sikre dig altid at have noget til en enhver lejlighed.

Som Vivienne Westwood, klogt nok sagde engang:
“Buy less, but better,”

Lige meget hvem du er som personlighed vil et Margot brand passe til dig. Lige meget om du er vildelysten, dristig eller sikker person, så kan du bruge hendes designs. Tøjet er ofte tilgængeligt fra XS – 3XL.

NYHEDSBREV

Tilmeld vores nyhedsbrev og nyd godt af vores skarpe tilbud og opkommende nyheder

 

 

 

 

#